duminică, 9 septembrie 2007

What's it all about Alfie?


Poti spune ca HE IS THE MAN! yee...hmmm insa nup, he really isn't cu toate ca este the perfect Don Juan : he's got the looks and the charm! but he's also very smart iar din cauza asta isi da seama ca with this kind of life nu ajunge nicaeri, cu toate ca aproape oricare barbat si-ar dori-o, pana la un moment dat.
Esenta filmului o regasin in cele doua replici ale lui Joe the old wise guy who open's Alfie's mind.Prima data ii spune ,,find some one to love and live every day as tough there were your last'' si intrebarea pusa de Joe ,,What's gonna happen with the rest of your life?'' il pun pe Alfie pe ganduri.
Totusi sa ne abatem putin de la subiect si sa spunem ca filmul is a tribute to the pop coulture of the last years.Aici regasim: Manhattan, fashion , good looks,charm,bohemian way of life, style,art,and sex.Toate imbinate intr-un film care este echivalentul unui fashion week fie ca este de la New York , Paris sau Milano.
Filmul e trendy dar atentie , se incadreaza in limitele bunului gust astfel incat este mai mult decat cool (cuvant care nu este demn de acest film dar deh ..acum sunt in creza de inspiratie).Iar coloana sonora este fantastica! cu un Mick Jagger in forma de zile mari.Filmul este un remake al clasicului Alfie jucat de Machael Caine,care finalmente a iesit destul de bine.
Asa ca cine se crede stylish si trendy sa-l vada pe Alfie si atunci sa se mai evalueze odata.

Niciun comentariu: